BTW BE 0661.690.745

Bakboordstraat 15
8400 Oostende

Kim@gezondheidspraktijkmare.be

Antwoord op veelgestelde vragen

U kunt de afspraak 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Annuleert u de afspraak niet op tijd, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Uw afspraak kunt u afzeggen via gezondheidspraktijkmare@gmail.com of telefonisch bij de therapeut. 

Je kan in de praktijk betalen cash of met Payconiq.

Per osteopathische behandeling betaalt de mutualiteit 10 euro terug, met een maximum van 50 euro per kalenderjaar. 

Een behandeling duurt 40 minuten. Dit is afhankelijk van type klacht. In het algemeen zal binnen 3 a 4 behandelingen een duidelijk effect waarneembaar zijn. Indien dat het zo is dan zullen we u adviseren om te stoppen met de behandeling en verwijzen we door naar andere zorgverleners.  

Over het algemeen kan je stellen dat 3 tot max 4 consultaties voldoende zijn om iemand te begeleiden naar een gezonder en fitter leven. Een jaarlijkse opvolgconsultatie wordt ook aangeraden om de puntjes op de i te zetten wat betreft levensstijl, voeding en suppletie. 

Het is aan te raden om na een behandeling veel water te drinken en het rustig aan te doen. Dit omdat het lichaam terug een nieuwe balans moet vinden. Het verergeren van de klachten de eerste dagen na de behandeling is normaal. Dit hoeft niet. Deze nareactie verschilt van lichaam tot lichaam. Ook heeft het lichaam even de tijd nodig om de behandeling zijn werking te laten doen.  

Tijdens het eerste consult wordt er begonnen met een uit­gebreid vraag­gesprek. Hierna volgt een onder­zoek. Dit wordt gespreid in drie delen. Er wordt gestart met een inspectie, waarbij we samen kijken naar uw houding, stands­verandering van gewricht­en en andere opvallend­heden. Vervolgens worden er veiligheids­testen uitgevoerd, om te bepalen of een osteo­pathische behandeling geschikt is. Hierna volgt er een bewegings­onderzoek. Na dit onderzoek stellen we een behandelplan op en voeren we die ook uit. 

ZAAKVOERDER, OSTEOPAAT

Kim Hennaert

MASSAGETHERAPEUT

Lèvi

ORTHOMOLECULAIR THERAPEUT

Frauke

Mental Coach

Megan Vinter